Aanmelden
 • European

  Fashion

  Business School

  Er zijn zo'n 100.000 personen werkzaam in de Nederlandse modesector

  Meer weten

 • Omzet

  Kleding

  en Schoenen

  In Nederland werd in 2015 voor 12 miljard euro aan kleding gekocht en voor 2,5 miljard euro aan schoenen

  Meer weten

 • European

  Fashion

  Business School

  Elk jaar starten 20.000 mensen een loopbaan in de modebranche

  Meer weten

   

​​​​​European Fashion Business School

EFBS is de overkoepelende stichting van TMO Fashion Business School en Detex Opleidingen. De stichting richt zich op het professionaliseren van de modebranche door het opleiden en trainen van (toekomstige) fashionprofessionals. TMO Fashion Business School als particuliere fashion business hogeschool en Detex Opleidingen voor (in company) trainingen, cursussen en opleidingen.
     
 
 
 
 
 
​​ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TMO Fashion Business School

Een kleinschalige particuliere hbo

Erkend en geaccrediteerd door de overheid. Bovendien is TMO beloond met het predikaat ‘Topopleiding’ en behoort daarmee tot de 9 % beste commerciële voltijd hbo-opleidingen van Nederland. Iets om trots op te zijn! De opleiding duurt 3,5 jaar en leidt op voor commerciële managementfuncties in de internationale modebranche.

TMO biedt een breed vakkenpakket; een combinatie van management, marketing, communicatie, mode en persoonlijke ontwikkeling. Naast vakkennis, werk je bij TMO aan real life projecten en lever je een bijdrage aan kennisontwikkeling in samenwerking met de fashionbranche.

Naar TMO
             

 

      

Detex Opleidingen

         

Zakelijke training voor de modebranche

Detex opleidingen (linken naar detex.nl) Detex is voorloper op het gebied van trainingen in de modebranche. Onze trainers zijn door ons zorgvuldig geselecteerd op vakdeskundigheid en ervaring in de branche. In samenspraak met de branche heeft Detex haar opleidingsaanbod vernieuwd en aanvullende cursussen en workshops ontwikkeld. Doelen hiervan zijn dat medewerkers klanten optimaal kunnen bedienen, hogere omzetten worden behaald en dat er een sterke klantenbinding wordt gerealiseerd, die essentieel is in deze tijd. Klanten boeien en de omzet verhogen is een constante uitdaging in fashion retail. Hoe krijg en houd je de collectie up-to-date, de inrichting actueel, de instore verkoop in balans met online verkoop en personeel met de juiste kennis en vaardigheden? Detex stelt deze totaalaanpak centraal in al haar opleidingen, voor een optimale performance in de winkel.

Naar Detex
             

 ​

     
​​

Raad van Toezicht

       
Jan Meerman – voorzitter brancheorganisatie
INretail
Han Bekke – voorzitter ondernemersorganisatie Modint
Loek Hermans – oud Minister van Onderwijs

 


​​    

Disclaimer en copyright

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van deze site, is het toch mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. Eventuele wijzigingen van de informatie kunnen te allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving worden doorgevoerd. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze site en/of de daarin opgenomen of daarvan verkregen informatie of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze site te kunnen raadplegen. Niets uit deze site mag verveelvoudigd en/of vermenigvuldigd worden zonder onze voorafgaande, schriftelijke toestemming.
        ​

Bezoekadres Doorn